În cursul zilei de astăzi, 24.05.2019, polițiștii locali din cadrul Biroului Control Comercial au depistat 27 produse alimentare care aveau termenul de valabilitate expirat. Produsele erau expuse în vederea comercializării de către o societate comercială cu punct de lucru pe Bd. Ecaterina Teodoroiu din municipiului Târgu Jiu. Pe lista produselor expirate se aflau: băuturi răcoritoare pentru copii, ouă de ciocolată, prăjituri ambalate, bomboane și batoane din fructe.
    În baza Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, produsele expirate au fost confiscate și distruse.
    Acțiunile de acest gen vor continua și îi sfătuim pe toți comercianții să respecte legea și să nu mai pună în pericol sănătatea publică!
    Pe aceasta cale, dorim să le atragem atenția părintilor să nu își expună copiii la riscul de îmbolnavire pe care consumarea produselor expirate îl prezintă! Citiți cu atenție etichetele alimentelor cumparate și învățați-i pe copii să facă la fel.

control

Apel Dispecerat Sari la conținut