Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu au acționat, în data de 10.12.2019, conform Legii nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, alături de polițiști din cadrul Postului de Poliție TF Târgu Jiu, pentru identificarea, verificarea și luarea în evidență a persoanelor fără adăpost.

În urma raziei au fost identificate, în stația CFR Târgu Jiu, 9 persoane fără adăpost. Față de 3 persoane a fost luată măsura internării în centrul social„Casa Iris” din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Celelalte 6 persoane au refuzat internarea în centru, părăsind incinta stației CFR Târgu Jiu.

Astfel de activități au ca obiectiv prevenirea unor evenimente neplăcute cauzate de frig și îndrumarea persoanelor către un centru social.

Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu face un apel către cetățeni să apeleze numărul de telefon 0253/225 434, disponibil 24 de ore din 24, în cazul în care observă persoane adăpostite în spații improprii.

Compartimentul Informare și Relații Publice

   Foto 1

Apel Dispecerat Sari la conținut