Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu salută actele de civism dovedite de cetățeni. O tânără în vârstă de 29 de ani din municipiul Târgu Jiu a predat la sediul instituției un portmoneu cu bani, documente și alte bunuri.

Persoana în cauză s-a adresat Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu în data de 14.02.2018.

 Agenții din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanelor au urmat demersurile stabilite în conformitate cu Legea nr. 155/2010 a poliției locale, identificând persoana care a pierdut portmoneul și deplasându-se la domiciliul acesteia. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani din municipiul Târgu Jiu.

Din documentele întocmite de polițiștii locali reiese faptul că târgujianul avea în portofel bani, documente și carduri bancare.

Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu îşi desfăşoară activitatea în interesul comunităţii locale, exclusiv pe baza şi în executarea legii, precum şi a actelor autorităţii deliberative şi ale celei executive ale administraţiei publice locale. De asemenea, îi asigură pe cetățeni că  este permanent la dispoziția locuitorilor orașului, în limitele stabilite prin lege, promovând atitudinea civică și implicarea în realizarea unui climat de siguranță publică.

Compartimentul Informare și Relații Publice

Apel Dispecerat Sari la conținut