Persoana care a pierdut, în data de 22.05.2019, o brățară din metal prețios a fost identificată de polițiștii locali. În data de 24.05.2019, titulara s-a prezentat la sediul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu în urma anunțului postat pe pagina de Facebook a Poliției Locale Târgu Jiu. După ce au fost urmate demersurile stabilite în Legea nr. 155/2010 a poliției locale, proprietara a intrat în posesia bijuteriei. Aceasta și-a arătat surprinderea și mulțumirea față de polițiștii locali. 
    Reamintim că la data de 22 mai 2019, în jurul orelor 20.30, polițiștii locali care asigurau măsurile de ordine publică în Piața Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu, cu prilejul manifestărilor cultural-artistice desfășurate în cadrul programului Zilele Orașului, au găsit o brățară din metal prețios.
   Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu își desfășoară activitatea în interesul comunității locale, exclusiv pe baza și în executarea legii și îi asigură pe cetățeni că este permanent la dispoziția locuitorilor orașului în limitele stabilite prin lege.

bratara

Apel Dispecerat Sari la conținut