Poliţia Locală Târgu Jiu

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

1. Scopul politicii de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra.

Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care Poliţia Locală Târgu Jiu colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@politialocalatgjiu.ro sau prin telefon la 0253.210.686.


2. Ce date sunt colectate ?

2.1 Date furnizate in mod direct catre Poliţia Locală Târgu Jiu

Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

– date de contact, respectiv orice informatii care permit Poliţia Locală Târgu Jiu sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.)

2.2. Datele cu caracter personal ale minorilor

Poliţia Locală Târgu Jiu nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil.


3. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza Poliţia Locală Târgu Jiu datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate.


4. Cui dezvaluie Poliţia Locală Târgu Jiu datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

Poliţia Locală Târgu Jiu nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal.


5. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

Poliţia Locală Târgu Jiu ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-ul noastru, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati Poliţia Locală Târgu Jiu.


6. Cum ne puteti contacta?

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la office@politialocalatgjiu.ro sau puteti suna la 0253.210.686.

 

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii.

Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Poliția Locală Târgu Jiu

Adresa: Târgu Jiu, Aleea Minerilor, bl. 4, sc. 1
Dispecerat: 0253.22.54.34
Secretariat: 0253.210.686
E-mail: office@politialocalatgjiu.ro

INFORMAȚII UTILE

Politia Locală Târgu Jiu actionează şi lucrează pentru a se apropia de cetăteni, pentru a asigura şi mentine climatul de ordine şi linişte publică. Spiritul civic în spatiul comunitar, respectul şi profesionalismul sunt argumentele după care trebuie să actioneze politistul local.

Conducere

Poliția Locală Târgu Jiu este un serviciu public aflat permanent in slujba cetatenilor. Am creat aceasta pagina pentru a fi mai aproape de dumneavoastra, pentru a va cunoaste problemele si pentru a actiona impreuna pentru rezolvarea lor.

Serviciul ordine publică
Serviciul circulație rutieră
Serviciul control comercial
Serviciul protectia mediului si disciplina in constructii
Pază

Politia locală îşi desfăşoară activitatea pe baza principiilor: legalitătii, încrederii, previzibilitătii, proximitătii şi proportionalitătii, deschiderii şi transparentei, eficientei şi eficacitătii, răspunderii şi responsabilitătii, impartialitătii şi nediscriminării.

Informații legislație

Scrie și trimite o petitie online, completând formularul de mai jos. Toate câmpurile marcate cu asterisc * sunt obligatorii. Conform art. 7 din O.G. nr. 27/ 2002 privind reglementarea activitătii de solutionare a petitiilor cu modificările și completările ulterioare, petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau în considerare și se clasează, potrivit prezentei ordonante.

Trimite o sesizare

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autoritătilor și instituțiilor publice, vă informăm că Politia Locală utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: office@politialocalatgjiu.ro

* Stimați cetățeni, pentru înregistrarea și procesarea corectă a formularelor de contact, vă rugăm să folosiți link-ul de mai jos.

Completează formularul de contact

Apel Dispecerat Sari la conținut