Încă o dovadă că tot mai multe persoane se implică în viața comunității!
După gestul pe care l-a făcut în cursul zilei de ieri, 27.05.2019, o femeie din municipiul Târgu Jiu, care a venit la sediul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu să înmâneze polițiștilor locali o brățară personalizată pe care a găsit-o zilele trecute pe Insulița Râului Jiu, astăzi a venit rândul unei alte persoane să predea la sediul instituției un bun care nu îi aparține. Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu salută actul de civism dovedit de o femeie din comuna Prigoria, județul Gorj, în vârstă de 62 de ani, care s-a prezentat în urmă cu puțin timp la sediul instituției pentru a înmâna polițiștilor locali un portofel cu documente, bani, carduri și bijuterii din aur alb. Aceasta a relatat că a observat portmoneul pe o bancă din Parcul Tudor Vladimirescu și s-a gândit de îndată să se adreseze Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu. 
    După ce au fost urmate demersurile stabilite în Legea nr. 155/2010 a poliției locale, agenții au reușit să găsească proprietara bunurilor. La scurt timp, aceasta a fost contactată de polițiștii locali pentru a intra în posesia bunurilor pierdute, arătându-și mulțumirea față de persoana care a găsit portofelul, dar și față de agenți. 
    Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu îi asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor, în limitele stabilite de lege și promovează implicarea cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță civică, responsabilitate și corectitudine. 

gasit

Apel Dispecerat Sari la conținut