Polițiștii locali din cadrul compartimentelor aflate în subordinea Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu în temeiul stabilit de Legea nr. 155/2010 a poliției locale, au identificat și predat către posesori mai multe obiecte pierdute pe raza orașului.

De la începutul anului și până în momentul de față, agenții constatatori au înapoiat cetățenilor sume de bani sau alte valori, bunuri materiale sau documente personale.

Obiectele au ajuns în atenția polițiștilor locali după ce anumiți cetățeni le-au înaintat Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu sau după ce acestea au fost găsite de către echipajele aflate în timpul serviciului de patrulare.

Conform datelor centralizate, pe parcursul anului au fost înapoiate cetățenilor documente persoanele și acte auto după cum urmează: 59 acte de identitate, 9 certificate de naștere, 2 certificate de căsătorie, 8 certificate de înmatriculare auto, 13 permise de conducere, 15 documente de studii, 63 alte documente.

Ca și sume de bani sau alte valori, polițiștii locali au înmânat proprietarilor următoarele: sume de bani în valoare de 2 133 Ron, 18 Euro, 1 Dolar (USD), 89 carduri de diferite tipuri, 5 tichete cadou, 6 abonamente pentru transport, 7 bilete pentru transport în comun, 5 cartele telefonice, 26 diverse bunuri materiale.

Poliția Locală a Municipiului Târgu-Jiu recomandă cetățenilor să fie mai atenți cu bunurile personale și reamintește numărul de telefon la care persoanele pot să apeleze atunci când vor să semnaleze situații din sfera de competență: 0253/ 225 434.

Compartimentul Informare și Relații Publice

Apel Dispecerat Sari la conținut