Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a venit și în acest an, în sprijinul persoanelor vârstnice și celor cu probleme de sănătate, care nu au putut să meargă la slujba oficiată în biserici, de Bobotează. Mai mulți locuitori ai municipiului Târgu Jiu au primit, la domiciliu, apă sfințită adusă de polițiștii locali.
Au primit Agheasmă Mare persoanele care domiciliază în localitățile componente ale municipiului Târgu Jiu, fiind vorba despre Bârsești, Slobozia și Ursați.
Acțiunea a fost organizată și anul trecut, pe data de 6 ianuarie, atunci când creștinii ortodocși sărbătoresc Botezul Domnului, zi în care șapte familii au primit apă sfințită.
Târgujienii au rămas impresionați de gestul polițiștilor locali și s-au bucurat că au primit apă sfințită și în acest an.
Persoanele care nu se pot deplasa la slujbele oficiate în biserici pentru a lua apă sfințită, pot să se adreseze intituției până la ora 16.00. Numărul de telefon la care pot suna cetățenii aflați in astfel de situații este 0253/ 225 434.

Apel Dispecerat Sari la conținut