IMG 5364        Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu, în temeiul dispozițiilor stabilite prin Legea nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, acționează pentru crearea unui climat de siguranță publică.
Având în vedere că în data de 09.10.2016 se sărbătorește Festivalul Toamnei, Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a luat o serie de măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale, cerșetoriei, comerțului ilicit, fluidizării traficului rutier și pietonal. În acest sens, au fost create mai multe dispozitive suplimentare încadrate cu efective în târgurile și piețele aflate pe raza orașului.
Așadar, echipajele din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, Serviciului Circulație Rutieră și Biroului Control Comerial vor fi prezente în zonele de interes public.
Va fi acordată o atenție deosebită locațiilor precum: Piața Centrală, Piața Prefecturii, Strada Victoria, cu precădere aleea pietonală, Amfiteatrul din Zona Centru, Piețele 9 Mai și Debarcader.
Conform planului de măsuri în privința menţinerii ordinii şi siguranţei publice, în perioada cât se va desfășura Festivalul Toamnei, efectivul stabilit la nivelul instituției este de 20 de polițiști locali.

Apel Dispecerat Sari la conținut