Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a primit decizia de numire a domnului Băluță Florin pentru funcția vacantă de director executiv adjunct, în conformitate cu prevederile Legii 215/2001, republicată cu modificările și completările ulterioare și Legii nr. 188/1999, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Începând cu data de 06.09.2018, persoana desemnată vine în sprijinul activității de conducere de la nivelul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu și coordonează structura de ordine publică.

Activitatea personalului cu atribuții în menținerea ordinii și liniștii publice va fi atent monitorizată împreună cu directorul executiv al instituției, pentru asigurarea unui climat de siguranță cetățenilor municipiului Târgu Jiu.

Conform Legii nr. 155/2010, poliția locală își desfășoară activitatea in interesul comunității locale, exclusiv pe baza și în executarea legii. De asemenea, conducerea instituției îi asigură pe cetățeni că echipajele Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu sunt permanent la dispoziția locuitorilor orașului, în limitele stabilite de lege.

Compartimentul Informare și Relații Publice

Apel Dispecerat Sari la conținut