Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu salută actele de civism dovedite de cetățeni. O persoană din municipiul Târgu Jiu a predat la sediul instituției un plic cu bani, fără documente de identitate.

Suma a fost găsită pe un trotuar din Strada 22 Decembrie. Pentru că în interiorul plicului nu au fost găsite date de identificare ale titularului, persoana în cauză s-a adresat Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu.

 Agenții din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanelor au urmat demersurile stabilite în conformitate cu Legea nr. 155/2010 a poliției locale, identificând persoana care a pierdut suma de bani. Este vorba despre o pensionară în vârstă de 79 de ani din municipiul Târgu Jiu. Aceasta s-a prezentat la sediul instituției și a recunoscut că a pierdut un plic pe care scria „FACTURI”, în zona menționată de persoana care a găsit suma de bani.

Din documentele întocmite de polițiștii locali reiese faptul că târgujianca avea la momentul respectiv suma de 450 lei.

Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu îşi desfăşoară activitatea în interesul comunităţii locale, exclusiv pe baza şi în executarea legii, precum şi a actelor autorităţii deliberative şi ale celei executive ale administraţiei publice locale. De asemenea, îi asigură pe cetățeni că  este permanent la dispoziția locuitorilor orașului, în limitele stabilite prin lege, promovând atitudinea civică și implicarea în realizarea unui climat de siguranță publică.

Compartimentul Informare și Relații Publice

Apel Dispecerat Sari la conținut