Astăzi, 6 iunie 2019, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au surprins două persoane de sex masculin, domiciliate pe raza municipiului Târgu Jiu, în timp ce consumau băuturi alcoolice într-un loc public, la intersecția stăzilor Victoria și Mărgăritarului. După ce a a fost efectuată procedura identificării persoanelor în cauză, acestea au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 100 lei, fiecare, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991. 
În același loc, marți, 4 iunie a.c., politiștii locali au depistat alte cinci persoane de sex masculin care consumau băuturi alcoolice, fără a respecta normele legale în vigoare, în acest sens, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 500 lei. Persoanele sancționate contravențional au vârste cuprinse între 25 și 41 de ani și au domiciliile pe raza județelor Bacău și Neamț. 
Acțiunile de acest gen vor continua și în alte zone din municipiul Târgu Jiu, pe linia asigurării unui climat de ordine și liniște publică, în scopul identificării și depistării grupurilor de tineri care se formează în cartierele de locuințe și la scările de bloc, creând un sentiment de nesiguranță și disconfort în rândul cetățenilor. 
Orice problemă de acest gen poate fi semnalată la numărul de telefon 0253/225434 sau la sediul instituției din Aleea Minerilor, nr.4.

Apel Dispecerat Sari la conținut